Ät frukt och få i dig alla vitaminer du behöver

Frukt och grönt är något som du bör få i sig varje dag. Det är även det perfekta mellanmålet för att hålla blodsockret i balans. Oavsett om du befinner dig på jobbet eller i skolan är det gott att ha något vid sidan av. Något som du kan mumsa på och som gör att koncentrationen håller sig. Frukter har olika egenskaper och bidrar på olika sätt. Till exempel innehåller citrusfrukter C-vitamin som är viktigt att få i sig för att hålla uppe immunförsvaret.

Frukt ökar trivseln samt produktionen
Under Sveriges mörka vinterhalvår är det extra viktigt att få i sig olika former av vitaminer. Många känner en dipp av både energi och humör under vintern. Det kan förhindras genom att äta frukt i lagom mängder varje dag. Frukt är utmärkt att äta vid sidan av en måltid eller att ha i till exempel yoghurten. En rekommendation för företag är att införa fruktkorgar på kontoret för ökad trivsel och produktion. Hos en fruktgrossist i Stockholm kan du beställa just de frukter du vill ha genom en webbshop.

Beställning och leverans
Det finns ett beställningsblock du kan fylla i på hemsidan eller om du vill ha mer personlig kontakt. Då går det bra att antingen ringa till nummer: 08-506 258 00 eller maila till adress: order@gronsakshallen.se. Verksamheten finns förutom i Stockholm även i Mora, Göteborg och Nyköping. Du finner på hemsidan kontaktuppgifter till alla anställa på kontoren runt om i Sverige. Leverans av frukt sker efter er önskan där första turen lämnar kontoret redan 03:30 och sista återkommer vid klockan 17:00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *