Prioritera mera

Det kan vara svårt att lära sig att prioritera rätt när det kommer till olika skönhetsprodukter. Vissa vill helst ha toppkvalitet på allt, medan andra prioriterar hårvård högre än hudvård och andra tvärtom. Jag har inte varit särskilt engagerad i just hårvård tidigare, men efter att mitt hår blev risigt efter en misslyckad färgning så har jag börjat bry mig ner om håret. Jag är definitivt en av dem som i vanliga fall prioriterar dyra hudvårdsprodukter framför det mesta annat här i livet och jag fullkomligt älskar krämer av alla de slag. Jag var inne på http://www.warehouse.no häromdagen för att kolla runt lite bland TIGIs produkter då jag bestämt mig för att testa deras schampo och balsam för första gången. Jag tänkte att warehouse.no skulle vara en bra plats att börja söka information om TIGI då warehouse säljer till salonger och inte privatpersoner.

TIGI är lika bra som det sägs
Jag var lite skeptisk innan då jag hört så mycket positivt om TIGI så att det kändes som att det var recensioner från folk som fått pengar eller något. Jag köpte igår och testade. Det var lika bra som det sägs på alla bloggar och andra ställen. Håret blev superfräscht och luktar jättegott! Jag blir nu som alla andra och rekommenderar TIGI till alla med hår på huvudet!

Testflaskor
Många produkter kan man ju köpa i form av testflaskor och burkar till ett billigt pris, men jag har hittills inte hittat sådana prover med TIGIs produkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *