Semestra i Kroatien

Kroatien är en av de platser i forna Jugoslavien som kommit att bli en favorit bland svenska resenärer de senaste åren. Många har familj, vänner eller bekanta från olika delar av forna Jugoslavien, varför vi kan få många bra tips från personer som tidigare bott där. Just Kroatien har kommit att bli en favorit med de vackra stränderna, de vackra städerna och det varma klimatet. De resor till Kroatien som svenskar föredrar är charterresorna, men det är inga svårigheter att antingen bila eller resa efter eget huvud utan inblandning av charterbolagen.

Ta bilen
Att bila i Europa kan vara både fantastiskt och krävande beroende av sällskap, så tänk efter innan du bestämmer dig för vem/vilka du ska bila tillsammans med. Det är alltid en god idé att välja personer med likartade intressen då det är så mycket man upptäcker på vägen. Kanske du vill stanna till för att titta på gamla slott och kyrkor medan ditt sällskap bara vill sola och bada. Då blir det ju lite svårt att kombinera era önskemål. En bra idé är att åka ett par stycken så att ni kan dela upp er så att alla får göra det de finner värdefullt. Det kan vara lätt att börja bråka när man är instänga i en bil om man inte delar samma intressen. Väljer man däremot rätt resesällskap så är detta det roligaste sättet att resa på.

Känner du att du inte vill riskera jidder så kan du enkelt beställa resa till Kroatien via http://resorkroatien.se/ istället för att bila.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *