Det finns massor av sexleksaker där ute. Även om detta är fantastiskt för att se till att du har så många alternativ som möjligt för lite leksaksassisterat nöje, gör det det lite svårt att fatta ett snäppbeslut när du försöker köpa en leksak efter att ha bläddrat i hyllor och hyllor fulla av orgasm-lovande sexkassetter i din lokala sexleksaksbutik. Så många alternativ! Vilken VR Sexleksaker är rätt för mig ?

I allmänhet kan Leksaker delas upp i några paraplykategorier: klitoris (externa) leksaker, interna vaginala leksaker, kukringar, blowjob ärmar och analleksaker. Inom var och en av dessa kategorier finns det också fler underkategorier, som att du kan ha en sugleksak och en kula och en panty vibe som alla är klitorisleksaker och analpärlor och rumpproppar inom rumpleksaker. Och det fantastiska med sexleksaker är att människor ständigt föreställer sig nya och kreativa sätt att uppfinna nya sexleksaker. För bara några år sedan fanns inte klitorisugvibratorer ens, och nu är de en av bästsäljarna i klitorisvibbar, med massor av företag som hoppar för att göra sina egna versioner av billig sexdocka från Snorbilligt.se.

Så om du är en lil överväldigad, vi får det. Det är visserligen mycket—och vi är proffs på detta. Men var aldrig rädd, vi är här för att hjälpa. Vi har delat upp några av de mest populära sexleksakskategorierna så att du kan begränsa exakt vad du ska prova för vad du än letar efter. Här är vår guide till några av de mest populära sexleksakskategorierna du ser, vad varje leksak är bra för, vad det inte är så bra för och tips för hur du får ut det mesta (Jag är så ledsen) för pengarna med ditt köp på Sexdockan.com.

Se också gärna: https://www.vrsexleksaker.se/lufttrycksvibrator/

Sexleksak