Tillverkning av lego hos

Det började med att Gundbo Specialplåt AB grundades i Vendel år 1992. Det företaget genom gick en väldig förändring år 2001 och därför bildades istället GSP produktion AB. I årsskiftet mellan 2003 och 2004 slogs företaget i hop med annan företag nämligen Svedbro Rostfria Industrier AB. Det gjorde att helgföretaget blev stört då produktionen utökades till dubbet så mycket som innan. Det var en stor förändring och gjorde blanda annat att företaget utökade med storköks-utrustning. Det är i nuläget 19 personer anställda på GSP produktion AB.

Produktionen
Huvudriktningen på företaget och det som består av ungefär halva produktionen är storköksutrustning. En fjärdedel av produktionen består av tillverkning utav kompost-maskiner. Eftersom att det är ett tillverkarföretag så har det sett till att skaffa ett miljö-godkännande för ytbehandling eftersom att det ofta använder sig utav den metoden.

Beläget
Företaget ligger i Örbyhus. För den som inte vet vart det ligger så ligger det mellan Uppsala och Gävle. Ungefär 5 mil norr om Uppsala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *